WORKSHOP MEDICAL SIMULATOR PROJECTS 11-13 martie 2024

WORKSHOP MEDICAL SIMULATOR PROJECTS 11-13 martie 2024

Stimate Doamne Profesor,

Stimați Domni Profesor,

Dragi studenți,

Avem deosebita plăcere de a vă invităm la workshop-ul ”Educație prin Simulare Medicală”, organizat de Facultatea de Inginerie Medicală împreună cu Compania Medical Simulator Projects, singura companie din România dedicată simulării medicale. Participarea la eveniment reprezintă o oportunitate unică de a vă îmbogăți cunoștințele în domeniul tehnologiei medicale și de a interacționa direct cu experți ai industriei.

Simularea Medicală are ca scop principal informarea, instruirea și evaluarea personalului medical cu ajutorul simulatoarelor medicale. Procesul de învățare prin simulare are loc într-un mediu controlat, ce imită situații din viața reală și din mediul spitalicesc, fiind o experiență practică ce presupune reproducerea convingătoare a unui eveniment sau a unui set de condiţii.
Simularea oferă un model de învățare orientat către cursanți, oferindu-le acestora șansa de a practica proceduri și tehnici medicale în siguranța, într-un mediu controlat, dar și posibilitatea de a determina în avans natura cazurilor care trebuie abordate, prin crearea propriilor scenarii.

Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 martie 2024 la Biblioteca Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, sala 2.1 și este dedicat atât studenților Facultății de Inginerie Medicală, precum și cadrelor didactice și colaboratorilor facultății.