WORKSHOP PHILIPS 2024

WORKSHOP PHILIPS 2024

Dragi studenți,

Suntem încântați să vă invităm la workshop-ul „Tehnologia medicală între teorie și practică”, ediția a doua, organizat de Philips România, o oportunitate unică de a vă îmbogăți cunoștințele în domeniul tehnologiei medicale și de a interacționa direct cu experți ai industriei.

Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 martie 2024, între orele 09:00 și 17:30 și este dedicat studenților de anul III ai Facultății de Inginerie Medicală, cu posibilitatea de a continua colaborarea în cadrul companiei Philips, prin programul de practică.

Workshop-ul nostru aduce în fața participanților expertiza Philips, lider global în tehnologie medicală. Vă va oferi un program accelerat de învățare și o perspectivă practică și detaliată asupra tehnologiilor medicale de ultimă oră. De asemenea, veți beneficia de o agendă dinamică, cu atenție asupra noilor tendințe din industrie.

Echipa noastră este nerăbdătoare să vă întâlnească și să împărtășească experiența și cunoștintele sale cu viitorii profesioniști în ingineria medicală.

Pentru a confirma participarea la workshop și disponibilitatea pentru interviuri ulterioare, trimiteți un e-mail la adresa: inginerie.medicala@upb.ro până la data de 1 martie.

Împreună facem viața mai bună!