Propunere Angajare

Propunere Angajare

Suntem un centru premium de sinterizare laser, frezare și printare 3D, dedicat producției digitale de structuri dentare.
Misiunea noastră este să construim un producător de structuri dentare premium, care să ajungă numărul 1 în industria de profil din Romania și reprezentativ la nivel European. Dacă reușim asta, înseamnă că am adus o schimbare radicală de viziune în industrie.

Suntem în căutarea unui absolvent ai Facultății de Inginerie Medicală, în vederea angajării.


Responsabilitățile locului nostru de muncă vacant:
• Programare și Operare echipamente digitale de producție (sinterizare laser, frezare, printare 3D, Scanare 3D, diferite posttratamente)
• Prelucrare & adaptare structuri dentare
• Mentenanță și întreținere echipamente

Din punct de vedere personal, căutam o persoană pasionată de tehnologie și responsabilă, împreună cu care să putem dezvolta mai departe activitatea, prin:
• Studiul aprofundat al tehnologiei de producție și realizarea de teste pentru optimizarea și eficientizarea fluxului de producție.
• Analiza și recomandarea tehnologiilor noi de producție pentru producția de noi produse
• Perfecționare continuă validată prin acțiuni concrete și consecvente de instruire și dezvoltare profesională și personală.

Chiar dacă nu au experiență în acest domeniu, noi oferim traininguri specializate, conform activității din centrul nostru digital.

Director Cătălin Petru Popescu

Str. Bujorilor 7, B101, A
Suceava, Romania
fix: (+4) 0330 106644
mobil: (+4) 0745 658262
ceo@3dportal.ro
www.3dportal.ro