Organizator

UPB
QR Code

Date

mart. 24 2018

Time

All of the day

TEDx 2018 – 24 martie 2018

Master your Choices

 

TEDxUniversitateaPolitehnicaBucurești este un eveniment de o zi ce aduce pe scena Universității Politehnica din București discursuri unice realizate în stilul TEDx. Ne adresăm tuturor persoanelor curioase, dornice de noi experiențe, dispuse să împărtășească idei și să învețe de la cei din jur. Mizăm pe contactul cu noi perspective, ce vor deveni surse de inspirație pentru viața personală sau cea profesională a participanților.

 

Nucleul ediției 2018 aduce în prim plan conceptul de ”Master your Choices”. Subiectele abordate în discursurile speakerilor invitați se vor concentra în jurul artei de a lua decizii, o abilitate ce a trecut de la stadiul de avantaj la cel de imperativ în societatea actuală. Dorim să lărgim orizonturile spectatorilor, să aducem pe scenă mărturii vii, palpabile, care prin rolul de suport natural și plauzibil al noțiunilor prezentate, să declanșeze sentimentul de empatie al spectatorului. Luarea de decizii reprezintă un subiect destul de complex, dar considerăm că prin abordarea acestei teme facilităm cu adevărat învățarea din experiența altor persoane, ce se răsfrânge pe o gamă largă ca și context, domeniu sau consecințe.

 

În ceea ce privește temele și noțiunile atinse, mizăm pe varietate, și nu pe o rețetă universală și general aplicabilă. Tocmai prin această diversitate promovăm o interacțiune benefică în comunitatea noastră locală, încurajând o atitudine informată, proactivă, conștientă de actualitate și gata de a face cea mai bună alegere pentru statutul său individual. Experiența, motivația și plăcerea de a împărtăși idei sunt instrumentele la care apelăm pentru a susține propagarea unor viziuni noi și pentru a inspira oameni prin calitatea conceptelor prezentate.

CONTACT

Adresa Postală – Str. Gheorghe Polizu, nr. 1-7, corpul F, etajul 3, sector 1, Bucureşti
Cod Poștal – RO-011061
Centrală telefonică: +4 021 402 9039

TOP