Gerar 2018

Organizator

UPB

Locație

Campus UPB
Categorii
QR Code

Date

ian. 27 2018

Time

All of the day

Ro Club Maraton organizează, în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrică din UPB, cea de-a opta ediție a Semimaratonului Gerar susținut de Telekom Sport

Sâmbătă, 27 ianuarie 2018, se va da startul celei de-a opta ediții a Semimaratonului Gerar la care sunt așteptați peste 800 de participanți. Aceștia  vor alerga pe traseul deja tradițional din incinta Campusului Universității Politehnica București. Telekom Romania este pentru al treilea an consecutiv susținător al competiției care promovează alergarea în aer liber, chiar și în condiții de iarnă.

 

Specificul evenimentului este proba de semimaraton, cursă adresată echipelor formate din trei alergători, ce parcurg împreună toți cei 21km. Acest format este unul inedit în rândul competițiilor de alergare de șosea din România. Evenimentul sportiv se va desfășura începând cu ora 16.00, menținându-se formatul de seară pentru promovezarea alergării ca activitate socială, asemenea unei ieșiri în oraș cu prietenii sâmbătă seara.

 

Pentru al treilea an consecutiv, evenimentul își propune să fie responsabil față de mediu și comunitate. Un lucru mai puțin știut este că evenimentele de acest fel pot avea un impact asupra mediului, atât prin consumul de resurse, cât și prin producerea unui număr impresionant de deșeuri. Din acest motiv organizatorii și susținătorii evenimentului au adoptat o strategie sustenabilă: înregistrare electronică în concurs, ambalaj reutilizabil pentru kitul de concurs, reducerea cantității de hârtie folosită pentru semnarea declarațiilor de participare, acestea validându-se în format electronic și diminuarea folosirii produselor din hârtie din zona Sport Expo a concursului.

 

Semimaraton Gerar este organizat de către asociaţiile Ro Club Maraton și People for Sport România, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club. Mai multe detalii despre eveniment, înscrieri şi regulament sunt disponibile pe site-ul oficial www.gerar.ro.

CONTACT

Adresa Postală – Str. Gheorghe Polizu, nr. 1-7, corpul F, etajul 3, sector 1, Bucureşti
Cod Poștal – RO-011061
Centrală telefonică: +4 021 402 9039

TOP