Organizator

UPB

Locație

Sala 3.1
Categorii
QR Code

Date

mart. 05 2018 - mart. 10 2018

Time

All of the day

Conferința: Carieră în industria energetică, 5-10 martie 2018

Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București și Societatea Inginerilor Energeticieni din România, Filiala București Tineret organizează în perioada 5-10 martie 2018 Conferința: Cariera în industria energetică, ce va avea loc la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica din București, sala 3.1.

Primele patru ediții au avut un impact pozitiv, atât pentru tinerii absolvenți și studenți, cât și pentru companiile care au reușit să atragă atenția prin intermediul prezentărilor dinamice, a interacțiunii cu persoanele prezente în sală și a vizitelor tehnice.

Cea de-a cincea ediție vine cu un program mai diversificat, în care ne propunem să antrenam creativitatea participanților prin diferite workshop-uri, vizite tehnice și prezentări ale companiilor participante.  

Studenții au posibilitatea să afle de la cele 20 de companii din domeniul energetic, care vor participa la eveniment, informații despre: locuri de muncă în domeniul energetic, programe de practică studențească, programe de internship, programe de dezvoltare profesională.

Programul evenimentului:

  • Luni – Prezentarea specializărilor și a practicii studențești;
  • Marți și Miercuri – Dechiderea oficială a evenimentului și 20 de prezentări ale companiilor din domeniul energetic care participă la eveniment;
  • Joi – Workshop-uri de dezvoltare personală;
  • Vineri și Sâmbătă – organizarea a patru vizite tehnice la obiective energetice;

Înregistrarea participanților se face online, pe pagina web a evenimentului http://tineret.sier.ro/cie2018.php

CONTACT

Adresa Postală – Str. Gheorghe Polizu, nr. 1-7, corpul F, etajul 3, sector 1, Bucureşti
Cod Poștal – RO-011061
Centrală telefonică: +4 021 402 9039

TOP